Een unieke
investeringskans

in de Europese
hoofdstad

Expats zijn er thuis.

In een stad als Brussel is de vraag groter dan het aanbod. Europese ambtenaren, lobbyisten, NATO-personeel, kaderleden van internationale bedrijven, diplomaten, onderzoekers: de toestroom van expats is enorm. En al die grootverdieners zoeken een appartement naar hun stand. Het levendige stadscentrum kan daarbij op hun stijgende belangstelling rekenen.

The place to be. And to live.

Orfeo & Tosca beantwoordt aan de hoge kwaliteitseisen die deze doelgroep stelt. Qua ligging, qua afwerking en qua prestige. Want de aantrekkingskracht van het centrum wordt alsmaar groter, dankzij het herwaarderingsbeleid van het stadsbestuur. Waarom zou u daar niet de vruchten van plukken?

Rendabel in alle opzichten.

Vergeet niet dat u uw investering op vele manieren meerwaarde levert:

  • op korte termijn, dankzij de hoge huuropbrengsten en de grote vraag
  • op langere termijn, dankzij de waardestijging van vastgoed in Brussel
  • vastgoed is inflatiebestendig, in tegenstelling tot vele andere beleggingen
  • fiscaal gunstig, omdat u wordt belast op kadastraal inkomen en niet op huurinkomst
  • vergeleken met andere beleggingsvormen is vastgoed veruit de veiligste investering.

IMMOBEL, een aantrekkelijke investeringspartner.

IMMOBEL is al sinds 1863 actief als projectontwikkelaar in België, Luxemburg en Polen. Een visionaire aanpak gekoppeld aan nuchtere knowhow en expertise leidde tot een reeks indrukwekkende realisaties. Zo kregen we het vertrouwen van overheden om stadsvernieuwingsprojecten als Ernest en Chambon in Brussel of Vesalius in Leuven in uitvoering te nemen.

Klik op een beeld om het uit te vergroten

Orfeo & Tosca.
Het beste van
twee werelden

Een uniek gebouw.

Een rustige straat pal in het bruisende stadscentrum. Klassevolle nieuwbouw, mooi geïntegreerd in de historische Chambon-site. Een karaktervol strak ontwerp, getekend door het consortium A2RC ARCHITECTS en Jaspers-Eyers Architecten. En een ruime binnentuin, met zwier ontworpen door de gerenommeerde landschapsarchitect Wirtz. Orfeo & Tosca verzoent perfect oud en nieuw, binnen en buiten, rust en levenslust.

Een unieke verhuurdienst.

Orfeo & Tosca heeft niet alleen zijn bewoners maar ook investeerders veel te bieden. Een verhuurdienst met specialisatie in expats zorgt dat u zorgeloos van uw investering geniet. Een vlotte verhuur zorgt voor snelle verhuurinkomsten en bovendien wordt alles van a tot z voor u geregeld. Kortom, alle verhuurzorgen worden van u overgenomen.

* Deze velden zijn verplicht